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Barcelona, 12 February 2020 

ANSWERS TO QUESTIONS 

 

Simplified procedure: Technical Assistance for networking, transfer and capitalisation - 07 - 

PRO260WEB-2020 & PRO261WEB-2020 

 

With reference to the above-mentioned procedure, please find below the answers to the questions 

posed by the interested companies: 

 

REQUEST FOR CLARIFICATIONS Nr. 1 (dated Tue 11/02/2020 17:54) 

 

Question 1: Will that be ok to do it through a company which is not among the invited tenderers 

(actually, there is no single company invited)? 

 

Answer: Tenders should be submitted by the same service provider or consortium to which the 

letter of invitation to tender is addressed. No change whatsoever in the identity or composition of 

the tenderer is permitted unless a written request has been submitted to the contracting authority 

and the latter has given its prior approval in writing, in accordance with section 3.d) of the 

instructions to tenders. 

 

Invited service providers or consortia are not allowed to form alliances with any other firms or to 

subcontract to each other for the purposes of this contract, in accordance with section 3.e) of the 

instructions to tenders. 

 

Question 2: Is there any problem if we team up under the same company? 

 
Answer: Experts are free to be included in more than one offer for the same invitation to tender. 


